Intentiile mele au fost bune. Evident, nu am reusit sa le duc la bun sfarsit. Logo-ul pentru BookFrenzy a ramas in acelasi stadiu, dar sper sa imi fac timp sa-l perii putin pe dl soricel.

Totusi, pentru ca lumea si-a exprimat entuziasmul, daca doriti sa sustineti BookFrenzy sau, mai ales, daca sunteti membru al clubului, puteti afisa mascota clubului scriind urmatorul cod intr-o caseta de text din sidebar:

<a href=”https://defythewind.wordpress.com/bookfrenzy/”><img src=”https://defythewind.files.wordpress.com/2009/11/bookfrenzy_logo.jpg&#8221; alt=”BookFrenzy” width=”150″ height=”150″ ></a>

Rezultatul:

BookFrenzy

Deocamdata am pus link catre pagina clubului gazduita pe blogul meu. Grupul de pe google pare bucatarie interna, si ar putea fi cam confuz pentru un nou-venit. Daca aveti o idee mai buna pentru link, nu va sfiiti sa o impartasiti!

[Later edit] Daca doriti sa centrati imaginea:
<div align=”center”><a href=”https://defythewind.wordpress.com/bookfrenzy/”><img src=”https://defythewind.files.wordpress.com/2009/11/bookfrenzy_logo.jpg&#8221; alt=”BookFrenzy” width=”150″ height=”150″></a></div>